La Panela és el suc que s'extreu de la canya de sucre cristal·litzat només per evaporació. Aquest sucre no sofreix cap procés de refinament, ni un altre tipus de procediment químic.
Conté intacte el contingut de vitamines i minerals.
Conté proteïnes, greixos vegetals i fibra.
Conté menys sacarosa que el sucre refinat.
Més contingut en glucosa i fructosa, més fàcils i ràpides d’absorbir per l’organisme.
La seva aportació energètica està molt més equilibrada.
S’obté de manera artesanal.
S’extreu de la canya de sucre.
Altres llavors amb les que treballem
Rosella
Conté àcids grassos omega 3, calci, magnesi, fòsfor, fibra i a més aporta vitamines del grup B i antioxidants.
Carabassa
Conté omega 3 - 6, fibra, zinc i a més aporta vitamines del grup A i E antioxidants.
Chia
Conté àcid gras alfa linolénic, fibra, proteïnes, calci, fòsfor, magnesi, zinc i a més aporta vitamines del grup B i antioxidants com el seleni. És baixa en sodi.
Girasol
Conté potassi, calci, fòsfor, magnesi i a més aporta vitamines del grup E.
Lli marró
Riques en àcids grassos essencials omega 3 - 6, contenen ferro, aminoàcids essencials, aporten calci, fòsfor i magnesi. Destaquen pel seu alt contingut en fibra.